Igazgatási szünet

Feltöltve: 2023-12-27

Kedves Ügyfeleink!

Bizonyára már értesültek arról, hogy a Bácsalmási Járási Hivatal valamint a Kormányablak 2023. december 27. és 2023. december 29. között igazgatási szünetet tart, nem lesz ügyfélfogadásuk. Mivel egy épületben dolgozunk velük, igazodunk hozzájuk, így 2023. december 27. és 2023. december 29. között a Bácsalmási Közös Önkormányzati Hivatalnál dolgozók a munkanapokon évi rendes szabadságukat töltik.

Mivel azonban tisztában vagyunk azzal, hogy az élet nem áll meg ezen időszak alatt sem, így ezeken a munkanapokon ügyeletet tartunk, a Városháza portaszolgálata munkaidőben elérhető.  Amennyiben valakinek sürgős, halaszthatatlan ügye keletkezik a fenti időszak alatt, a portán dolgozókat személyesen vagy telefonon kereshetik, akik a megfelelő ügyintézőt azonnal értesítik.

Kérem azonban, hogy csak valóban halaszthatatlan és azonnal megoldandó problémával jelentkezzenek, hiszen az épületben a fűtést már december 22-én teljes egészében leállítjuk, s nem szeretnénk, ha a kollégák a hideg épületben sok időt töltenének.  

Portaszolgálat telefonszáma: 79/541-455

Köszönöm megértésüket és kívánok Mindenkinek kegyelemmel teljes, áldott, szép ünnepeket!

                                                                                   Patocskai Ibolya

                                                                                           jegyzőLegfrissebb híreink