Tájékoztató a hivatal működéséről az ünnepek alatt

Feltöltve: 2022-12-15

Kedves Ügyfeleink!

Mint bizonyára már értesültek arról, hogy a Bácsalmási Járási Hivatal valamint a Kormányablak 2022. december 22. és 2023. január 8. között igazgatási szünetet tart, nem lesz ügyfélfogadásuk. Mivel egy épületben dolgozunk velük, igazodnunk kell hozzájuk, így 2022. december 22. és 2023. január 8. között a Bácsalmási Közös Önkormányzati Hivatalnál dolgozók a munkanapok többségén évi rendes szabadságukat töltik, a fennmaradó napjaikon pedig a napi munkát otthon fogják végezni.

Mivel azonban tisztában vagyunk azzal, hogy az élet nem áll meg ezen időszak alatt sem, így a munkanapokon ügyeletet tartunk, a Városháza portaszolgálata munkaidőben elérhető.  Amennyiben valakinek sürgős, halaszthatatlan ügye keletkezik a fenti időszak alatt, a portán dolgozókat személyesen vagy telefonon kereshetik, akik a megfelelő ügyintézőt azonnal értesítik. Kérem azonban, hogy csak valóban halaszthatatlan és azonnal megoldandó problémával jelentkezzenek, hiszen az épületben a fűtést december 22-én teljes egészében leállítjuk, s nem szeretnénk, ha a kollégák a hideg épületben sok időt töltenének.  

Portaszolgálat telefonszáma: 79/541-455

A Városháza épületén jelenleg folyik a nyílászárók cseréje, valamint január elején történik meg a kazáncsere és az ehhez szükséges átalakítások a kazán helyiségében, ami miatt Mindenkinek – ügyfélnek és ügyintézőnek egyaránt - van és lesz egy kis kellemetlensége. Kérek Mindenkitől türelmet és megértést, remélhetőleg január második felében már egy jóval energiatakarékosabb épületben tudjuk Önöket fogadni.

Kívánok Mindenkinek kegyelemmel teljes, áldott, szép ünnepeket!

                                                                                   Patocskai Ibolya sk.

                                                                                           jegyzőLegfrissebb híreink