Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 48 vendég böngészi
Augusztus 20 Pályázati kiiras PDF Nyomtatás E-mail
2010. július 07. szerda, 12:01

Bácsalmás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázati kiírást tesz közzé a 2010. évi augusztus 20-i ünnepség a Bácsalmási Szent István Nap technikai, tartalmi és pénzügyi lebonyolítására. A pályázat nyertese a legkedvezőbb ajánlatot tevő pályázó, (az alábbi feltételek és kötelezettségek teljesítése mellett) akit az önkormányzat megbíz a lebonyolítással. A nyertes visszalépése esetén a 2. helyezettel automatikusan szerződést köt az önkormányzat, amennyiben a pályázati kiírásnak megfelel.
Az önkormányzat a fesztivál rendezői jogát ezen belül a programokról való döntés, a helyszín megválasztása, és a színpad helyének kijelölési jogát fenntartja.
A rendezvény teljes bekerülési költsége a pályázót terheli.

A pályázó (lebonyolító) köteles biztosítani:

  1. a programok lebonyolításához szükséges technikai, tartalmi és pénzügyi feltételeket, szponzori támogatásokat (színpad - minimum 50 m2 -, hang-, és fénytechnika, az önkormányzat által biztosított az áramvételezéshez szükséges eszközök (vezeték és villamos szekrények) felhasználásával az áram kiépítését és folyamatos meglétét a rendezvény valamennyi területére (vendéglátók, vásározók, a színpadhoz, a hang- és fénytechnikához) továbbá annak költségét
  2. a rendezvény fellépői körének és a fellépés időtartamának bemutatását
  3. a belépés ingyenességét
  4. a vendéglátás lebonyolításához sátrakat, 80 db sörpad asztal garnitúrát
  5. 2 db mobil WC-hez ingyenes használatot, felügyeletet és tisztítást (az önkormányzat által kijelölt helyen)
  6. a rendezvény helyszínének folyamatos takarítását (az önkormányzat által biztosított konténerekbe), és a konténerek szállítási költségét
  7. saját ingó dolgainak és a terület egészének vagyonvédelmét, biztonsági őrzését (minimum 4 fő 24 órás biztosítással és fő műsoridőben további 4 fő)
  8. a hatósági engedélyek beszerzését (ÁNTSZ, Tűzoltóság, Rendőrség, Orvosi ügyelet, mentők, szerzői jogvédő, tűzijáték engedély beszerzése) és annak bemutatását a rendezvényt megelőzően 2 héttel.
  9. a szerzői jogvédő szervezet által meghatározott díj megfizetését.

A nyertes pályázó részére a pályázat kiírója ingyenesen biztosítja a rendezvény helyszínét, valamint bruttó 700000 Ft-tal támogatja a rendezvény lebonyolítását.

A pályázót megilleti a területileg korlátozott, de egyébként korlátlan és kizárólagos vendéglátói, vásárszervezői, mutatványosi jog.

A pályázathoz csatolni kell:
1./ részletes programtervet
2./ hang-, fény-, és színpad technika bemutatását
3./ kiterjedt, teljes körű referencia listát

Az ajánlat leadási (beérkezési) határideje: 2010. július 12.  09,00 óra
Az ajánlat leadásának (beérkezésének) helye:
Polgármesteri Hivatal 6430 Bácsalmás Gr. Teleki u. 4-8.
A pályázatokat zárt borítékban, "Bácsalmási Szent István Nap" megjelöléssel kell leadni, vagy postára adni.

Zalántai Endre
polgármester
 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval