Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 45 vendég böngészi
Tanuszoda PDF Nyomtatás E-mail
ÜDVÖZÖLJÜK A BÁCSALMÁSI TANUSZODÁBAN!

A Bácsalmási Tanuszoda 2007. szeptember 1.-én megkezdte működését, várja vendégeit. A medence 16 x 8,5 m-es, a víz hőfoka állandó 29-30 C°, mélysége változtatható, 85 cm vagy 135 cm, a lakossági igénybevételi tartamokban általában 135 cm.
Az uszoda kulturált öltözőkkel, úszómesteri felügyelettel áll az érdeklődők rendelkezésére. A medencét az előtérben kifüggesztett házirendben foglaltak betartásával lehet használni, úszósapka kötelező, papucs ajánlott. A medencét délelőttönként iskolai és óvodai úszásoktatás céljára használjuk.
Az uszoda üzemeltetője: Bács-Fürdő Kft. telefon: 30/965-1950

Nyitva tartás

hétfő

szünnap

kedd

17:00-19:00

szerda - péntek

16:00-19:00

szombat - vasárnap

15:00-19:00


Hétköznap 16:00-17:00 között a vízmélység 85cm!


Belépő: 400Ft/óra, bérlet is kapható.Ha Ön vagy gyermeke, szeretne megtanulni úszni, és ehhez oktató igénybevételét kéri, vagy más, kis létszámú, csoportos vízi tornára lenne igénye, kérjük, neve, elérhetősége és igénye megjelölésével, jelezze ezt a pénztárosnak, hogy oktató közvetítésével, az igénybevétel szervezésével segítségére lehessünk.
A medence szervezett babaúszásra a hatósági előírások szigorúsága miatt nem alkalmas, így a legkisebb korosztályt a szülők csak saját felelősségükre vihetik a medencébe. A víz összetételéről, vegyszerezettségének mértékéről, tisztaságáról, az alkalmazott technológiáról, általában az üzemeltetésről a Bács Fürdő Kft-től kérhetnek felvilágosítást. A víz minőségét, a medencetér hőfokát, az uszoda tisztaságát az üzemeltető, önkormányzatunk és az erre jogosított hatóságok is rendszeresen ellenőrzik.
Amennyiben gazdálkodó szervezetek, magánszemélyek, zártkörű rendezvény, vagy dolgozóik rendszeres sportolása céljára, a közölt nyitva tartáson kívüli tartamban szeretnék az uszodát igénybe venni (pl. kora reggeli órák vagy késő eseti illetve éjszakai időtartamokban), a Bács-Fürdő Kft. fenti számán kaphatnak felvilágosítást.
Ne feledjék, az úszás az egyik legegészségesebb sport, éljenek a sokáig hiányolt lehetőséggel, javítsanak közérzetükön, állóképességükön!
Mindenkinek kellemes sportolást kívánok!

Módosítás dátuma: 2017. március 02. csütörtök, 11:43
 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval