Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 96 vendég böngészi
Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj PDF Nyomtatás E-mail
2018. február 27. kedd, 08:36

Tisztelt Lakosok!

80 év telt el azóta, hogy Magyarországon végzett kutatásainak elismeréseként az orvosi és fiziológiai Nobel-díjat Szent-Györgyi Albertnek ítélték oda.

Az évforduló alkalmából, a „Goodwill Pharma az Egészségért Alapítvány” létrehozta a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat, amelyet minden évben, munkájuk elismeréseként olyan orvosoknak szeretne adományozni, akiket a szakmai zsűri mellett pácienseik is érdemesnek tartanak arra. A díjra olyan szakembereket lehet jelölni, akik cselekedetükkel megmentették betegük életét, vagy akár a mindennapi orvosi munkájuk során olyan elhivatottsággal praktizálnak, melyben rendkívüli odaadással, tudományos igényességgel és humanitárius szemlélettel segítenek a hozzájuk fordulókon.

Az orvosi díjért Dr. Gyöngyösi Ilona is indul. A szakmai díjon túl a közönség is választ. Ebben kérjük a lakosság, a bácsalmásiak segítségét.

 

Az alábbi linkre kattintva, a szavazó felület nyílik meg. A doktornő nevét ill. az emailcímet beírva lehet szavazni (egy emailcímről egy szavazat adható le).

http://szentgyorgyialbertorvosidij.hu/szavazas/

 

Köszönjük!

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval