Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 100 vendég böngészi
Bácsalmás is bekapcsolódik az országos Házasság hete programsorozatba PDF Nyomtatás E-mail
2018. január 26. péntek, 09:26

Közel két évtizede Angliából indult el a házasság hete kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet.

A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével. A Házasság Hete Szervezőbizottsága által koordinált központi programok fővédnöke 2013 óta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.

Bácsalmás idén első alkalommal csatlakozik az országos kezdeményezéshez „Szerelmi Kalandtúra” programsorozatával, amellyel a párokat korhatár nélkül hívja izgalmas párkapcsolat-építő játékra, számos szabadon választható feladattal.

Bővebb információ az alábbi oldalakon olvasható:

www.hazassaghete.hu

http://hazassaghete.hu/programok/szerelmi-kalandtura-bacsalmas/

https://www.facebook.com/events/1686588081397410/

A bácsalmási program a Széchenyi 2020 program keretében, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott EFOP-1.3.7-17-2017-00235 kódszámú, „Szent Antal misszió a bácsalmási fiatalok és családok közösségeiért” című pályázat elemeként valósul meg.


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval