Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 67 vendég böngészi
Karácsonyi adományosztás az Élelmiszerbank támogatásával PDF Nyomtatás E-mail
2017. december 22. péntek, 12:17

November végén az Alapszolgáltatási központ munkatársai 3 napon keresztül élelmiszer adományt gyűjtöttek a bácsalmási, nehéz élethelyzetben élő családoknak, időseknek.

Pénteken és szombaton a Család-és Gyermekjóléti Szolgálat illetve Központ munkatársai, vasárnap pedig az Idősek klubja és a Házi segítségnyújtás dolgozói vettek részt e nemes feladatban.

A 3 nap alatt annyi tartós, vegyes élelmiszert gyűjtöttünk, hogy 220 családnak, köztük egyedül élő időseknek is 5-6 kg-os csomagot állíthattunk össze. A csomagok tartalma liszt, cukor, étolaj, csokoládé, szaloncukor, készétel konzerveket stb. tartalmazott. A szaloncukor mennyiségét György Renáta kezdeményezésének köszönhetően 25 kg-l több elosztására volt lehetőségünk, továbbá házi méz és birsalmasajt is kerülhetett 1-1 csomagba. Köszönjük a támogatást. Az idősek klubjában december 20.-án került megrendezésre a karácsonyi ünnepség, melynek keretében Németh Balázs polgármester úr és Patocskai Ibolya jegyzőasszony segítségével adtuk át a tartalmas csomagokat, melyek kibővültek a Roma Önkormányzat által felajánlott 20. 000 Ft-ból vásárolt táblás csokoládéval. Köszönjük a Roma Önkormányzat támogatását. A Házi segítségnyújtást és a Támogató szolgálatot igénybe vevők az ünnepek előtt a csomagokat, a szociális dolgozók személyesen adták át otthonukban. A Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és a Központ munkatársai szintén személyesen keresték fel a rászoruló családokat és adták át az adományainkat. Nagy öröm volt ilyen tartalmas segítséget átadni, ezzel mosolyt és könnyeket csalni néhány bácsalmási számára.

Köszönöm kollégáim kitartó, lelkiismeretes munkáját!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk az Alapszolgáltatási Központ minden munkatársa nevében Bárócz Tímea intézményvezető

 

Bárócz Tímea 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval