Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 76 vendég böngészi
Szociális Munka Napja Konferencia PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 09. csütörtök, 18:36

Ez évben is sor került a Szociális Munka Napja rendezvényre, melynek az angyalföldi József Attila Művelődési Központ volt a helyszíne.

Az esemény szervezői a Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesület, Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete, Szociális Ágazatban Dolgozók Szakszervezete és a Szociális Innováció Alapítvány. A szociális ágazat jelentős és színvonalas rendezvényének keretében minden évben átadják az Év Szociális Szakma Érdekképviseletéért, illetve az Év szociális Szakembere díjakat. 2016. évben a bácsalmási Alapszolgáltatási Központ vezetője, Bárócz Tímea vehette át a Szociális Szakma Érdekképviseletéért járó kitüntetést.

A díjátadáskor, hagyományok szerint az előző év díjazottja mond beszédet és adja át az idei díjazottnak járó kitüntetést.

Felemelő érzés volt a szakma ismert és elismert alakjának, a szociális képzésekben alapműnek számító ,,A szociális munka elmélete és gyakorlata” című könyvsorozat egyik szerzőjének és szerkesztőjének Dr. Talyigás Katalinnak átadni a díjat. Neves szakemberekkel, Ferge Zsuzsával és Hegyesi Gáborral részt vett a szociálpolitikus és szociális munkás képzés kidolgozásában.

,,A gyermekjóléti rendszer átalakulásának tapasztalatai” szekció munkájában való közreműködésre örömmel vállaltam a felkérést, ahol tartalmas, eredményes munka zajlott.

A rendezvény zárásaként Pál Ferenc (Pál atya) mentálhigiénés szakember ,,Kiégés helyett, a szenvedély tűzének fönntartása” című előadást hallgathattuk meg.

Bárócz Tímea


 

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval