Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 75 vendég böngészi
Újabb támogatás a mentőállomásnak PDF Nyomtatás E-mail
2017. november 06. hétfő, 15:43

A Bácsalmási Mentő Alapítvány a támogatóknak, adományozóknak köszönhetően ismét fejlesztési célú eszközbeszerzést követően adományozhatott a bácsalmási mentőállomásnak

„A Kärcher Hungária Kft-nek köszönhetően kedvezményesen vásárolhattunk a bácsalmási mentőállomás részére egy magasnyomású mosó berendezést a mentőautók tisztántartása érdekében.” – mondta el Vicsek János kuratórium elnök.

„Az Országos Mentőszolgálat munkavédelmi osztályának biztonságtechnikai engedélyét követően, használatra készen várta első bevetését. A bácsalmási mentőállomás dolgozói rendkívül hálásak és mondanak köszönetet a lakosságnak, támogatóknak, adományozóknak, hogy megkaphatták a készüléket, melyre óriási szükségük volt már, hisz a mentőautóknak nem csak belül, de kívül is tisztának kell lenniük. Az eddigi mosási megoldás rendívül megnehezítette a mosást és megnyújtotta annak idejét.” – mondta el Szabó Zoltán állomásvezető.

Kérjük, támogassa ön is adományával a Bácsalmási Mentő Alapítványt, hogy tovább tudjuk fejleszteni az életmentőinket. Felajánlásaikat az alábbi számlaszámon tehetik:

K&H Bank; 10402843-50526654-82571013

Adószámunk: 18650789-1-03


Sinka József

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval