Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 77 vendég böngészi
A Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület (SZLHKE) és a Fiedler Közösségi Házban működő Civil Segítő Pont (CSP) közös hírei PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 24. hétfő, 12:11

Indul a 2017-es szezon az autó versenyzők számára. Az idei év változásairól, a versenyek helyszíneiről döntöttek a szakosztályi gyűlésen. Íme, a Dél-alföldi Autó-és Motorsport Szakosztály 2017. évi versenykiírása:A Déli Tüzek Őrzői nevet viselő barantásainknak is megvan az idei évre szóló programjaik. Országunk határain innen és túl, számos alkalommal mutatják be az ősi magyar hagyományokat.

Bácsszőlős Község Önkormányzatával közösen, sikeresen szerveztük meg a Kulturális Nap és III. Felső-Bácska Fiataljaiért Jótékonysági Est Bácsszőlősön elnevezésű egész napos rendezvényt.

Folytatásként, más pályázati forrásból, ismét egész napos programokkal várjuk az érdeklődőket 2017.06.10-én Bácsszőlősön.

A Szent László Határrendész Közhasznú Egyesület, valamint a Civil Segítő Pont munkatársai a 2017-es évben is szeretettel várják a rendezvényeikre a kedves nézőket, látogatókat, érdeklődőket.

Kövessék facebook oldalainkat:

- Civil Segítő Pont

- Airsoftcsávoly

- Déli Tüzek Őrzői

- Dél-alföldi Autó-és Motorsport Szakosztály

honlapunkon a  www.sat.szlhkse.hu oldalon, írjanak nekünk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre, vagy keressenek bennünket személyesen a Fiedler Közösségi Házban, Bácsalmáson a Gr. Széchenyi u. 75. szám alatt, de telefonálhatnak is a 79/341-435-ös telefonszámra.


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval