Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 83 vendég böngészi
Fantáziára fel! PDF Nyomtatás E-mail
2017. április 18. kedd, 12:02

A Duna Borrégió pályázati felhívást tesz közzé egyes szőlőfajtákból készült borok magyar- és világpiacon is eredményesen kommunikálható, ötletes, frappáns, jól hangzó fajtanevére.

Az alábbi borok neveire vonatkozik a kiírás:

Cserszegi fűszeres: fehér, illatos, jó zamatú, gyümölcsös jellegű, friss bor.

Pannonija: fehér, rizling típusú, jó minőségű, tartalmas bor, a szőlő vegyszermentesen termeszthető, betegségeknek ellenálló.

Bácska: fehér, rizlingszilváni típusú, könnyed, jó zamatú, harmonikus bor, a szőlő betegségeknek ellenálló, biotermesztésre alkalmas.

 

A legjobb fajta nevekkel pályázókat fajtánként 50 - 50 ezer forint értékű utalvánnyal (borválogatás + két személyes borkóstoló vacsorával) díjazzuk:

 

Az utalvány az alábbi helyeken váltható be:

-          Frittmann Testvérek Kft. (6230 Soltvadkert, Eötvös u. 5.)

-          Koch Borászat (6445 Borota, V. ker. 5.)

-          Kökény és Fia Családi Borászat (2738 Cegléd, hrsz.: 0312/26, Külső Budai út)

 

A pályázat benyújtási határideje: 2017. május 24.

 

A nevezéseket a Hajós-Bajai Hegyközségi Tanács e-mail címére kérjük beküldeni: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

A pályázatok eredményességének elbírálása és a győztes pályázók nevének kiválasztása a Duna Borrégió Borversenyén történik a borbírálók és meghívott vendégek szavazatai alapján.

A pályázat arra a fajtára eredményes, melyre legalább száz pályázat érkezik. Egy pályázó egy szőlőfajtára egy névvel pályázhat, de nem kötelező mindhárom fajtára pályázatot beadni. A nevek kiválasztása fajtánként történik, egy pályázó akár mindhárom díjat is elnyerheti."

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval