Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 82 vendég böngészi
Az önkormányzat támogatja a legjobb tanulókat PDF Nyomtatás E-mail
2011. május 05. csütörtök, 11:08

Az idén először történt az a kezdeményezés, melyben azokat a ballagó diákokat támogatták, díjazták, akik kimagasló tanulmányt értek el, illetve akik legtöbbet tettek Bácsalmásért.

A Gimnáziumban Horváth Kata, a Szakiskolában a díjat Siskovics Roland kapta.

Horváth Katát kiemelkedő tanulmányi munkája mellett, 2009-ben „Bácsalmás Kiválóságai” közé választották. Aktívan részt vett a bácsalmási német kisebbség életében, valamint 12 éve tagja az „Almasch” tánccsoportnak. Közösségi munkájával, kiváló német nyelvtudásával, jó szervezőkészségével nagyban hozzájárul a gimnázium német testvériskolai kapcsolatának erősítéséhez.

Siskovics Roland gépi forgácsoló észrevételeivel segítette az iskola vezetését, jelentős mértékben hozzájárult az iskola demokratikus működéséhez és elsőszámú szervezője lett az iskolai sportrendezvényeknek, illetve a tanműhelyben is mindig élen járt a feladatok megoldásában, szervezésében.

A tanulók a Bácska Takarékszövetkezet 20 ezer forintos betétkönyvét, értékes könyvjutalmat, illetve gravírozott emléktárgyat vettek át Németh Balázs polgármestertől.

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval