Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 122 vendég böngészi
Bácsalmási Gimnáziumért Alapítvány jótékonysági hangversenye PDF Nyomtatás E-mail
2016. december 14. szerda, 15:45

Az alapítvány javára a gimnázium tehetséges tanulói jótékonysági karácsonyi hangversenyt adnak 2016. december 20-án 17 órai kezdettel a Bácsalmási Kulturális Központban. 

A hatályos jogszabályoknak megfelelően működik az alapítvány. Céljai azonosak a gimnázium céljaival.

Az alapítvány többek között a kiemelkedő tanulmányi eredményt elérő, valamint a rászoruló tanulók részére ösztöndíjat adhat, elősegíti a diákok továbbtanulását. Ezt szolgálja a tanulók anyanyelvi és idegen nyelvi képzése. Támogatja a tanulmányi versenyeken való részvételt, pályázatokat, kulturális rendezvényeket, énekkart, szakköröket. De ugyan így kiemelt cél a sport és szabadidős programok támogatása, a korszerű informatikai, számítástechnikai ismeretek fejlesztése.

Az alapítvány csak akkor valósíthatja meg a kitűzött célokat és támogathatja tanulóinkat, ha megfelelő anyagi eszközök állnak rendelkezésre.

Tisztelettel kérem mindazokat, az egyéni és társas vállalkozásokat, magánszemélyeket, akik tehetik, segítsék az alapítvány működését. A támogatás lehet befizetés az alapítvány bankszámlájára, valamint az SZJA 1 %-nak felajánlása.

Az alapítvány bankszámlaszáma: OTP 11732088-20569141

Az alapítvány adószáma: 18345241-1-03

Várunk szeretettel mindenkit a jótékonysági hangversenyre, aki teheti, jöjjön el, anyagi támogatását a helyszínen is átadhatja!

Márai András


 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval