Bácsalmás Város Honlapja

Oldalainkat 49 vendég böngészi
Parlamenti választások Romániában PDF Nyomtatás E-mail
2016. december 08. csütörtök, 14:01

December 11-én parlamenti választásokat tartanak Romániában. Ez alkalommal a magyar közösség erős összefogásának lehetünk tanúi, hiszen az erdélyi magyarok jelöltjei egy listán sorakoznak Erdély. A jövő! jelszóval. Fontos a parlamenti képviselet, hogy a magyar közösség képviselői jelen legyenek ott, ahol az őket érintő döntések születnek.

Fontos, hogy a romániai szavazójoggal rendelkező magyarok éljenek szavazati jogukkal és menjenek el szavazni, hiszen mindannyian felelősek vagyunk az erdélyi magyar közösségért. December 11-én arról döntenek, hogy a magyarokkal vagy nélkülük, jó vagy rossz irányban megy tovább Románia. Erdély akkor lesz erős, ha a magyarságnak erős képviselete van. Ehhez arra van szükség, hogy minél többen vegyenek részt a választáson december 11-én. A mostani választás már nem a politikáról szól, hanem nemzeti ügy, hiszen az összefogás listájának sikere biztonságot hoz az erdélyi magyarságnak, illetve stabilitást teremt a magyar–román együttműködésben.

További információ a szavazásról az alábbi linken érhető el:

http://parlamenti2016.rmdsz.ro/hir/a-kulfoldon-elo-magyarokat-is-szavazasra-biztatja-az-rmdsz#sthash.sjzYgp8A.Rfsf478E.dpuf

 
Bácsalmás Város Honlapja
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval